به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، کامران قدس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت روز اورژانس و فوریت های پزشکی اظهار داشت: اورژانس بانوان در سمنان راه اندازی خواهد شد که اقدامات اولیه صورت گرفته و آموزش های لازم در این زمینه ارائه شده است.
وی افزود: نهمین پایگاه اورژانس جاده ای شهرستان دامغان پس از ۱۲ سال در روستای مهماندوست افتتاح شد که در مدت کمتر از ۲ ماه حدود ۱۱۶ ماموریت را داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: در شهرستان سمنان پس از ۱۵ سال چهارمین پایگاه اورژانس شهری در خیابان ۱۷ شهریور افتتاح خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تحویل و راه اندازی موتور آمبولانس برای خدمات رسانی در نقاط و محور های صعب العبور و شرایط ترافیکی یکی از اقدامات اورژانس در حوزه خدمات رسانی به مردم استان می باشد.
فعالیت ۳۲ اورژانس شهری و جاده ای در سمنان
پژمان قرائیان، مسئول فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، نیز در ابتدای این نشست اظهار کرد: ۱۱ پایگاه اورژانس شهری و ۲۱ پایگاه اورژانس جاده ای در نقاط تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعالیت دارند.
وی افزود: یک پایگاه اورژانس هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳ دستگاه موتور آمبولانس به مردم شریف استان سمنان خدمات رسانی می کنند.
مسئول فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: ۲۱ هزار و ۵۷۵ ماموریت توسط اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ۶ ماهه امسال به ثبت رسیده است که خدمات رسانی داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۶۱ هزار تماس تلفنی با اورژانس استان برقرار شده است که متاسفانه ۳ هزار و ۳۸۶ تماس مزاحمت تلفنی بوده است که متاسفانه منجر به اختلال در خدمات رسانی خواهد شد.
قرائیان گفت: میانگین حضور اورژانس در محل تماس و خدمات رسانی به بیمار ۷ دقیقه در استان می باشد که در زمینه حوادث جاده ای میانگین ۱۳ دقیقه می باشد.
انتهای پیام/